Skip to content

Kulturális rendezvényszervezés az ország egész területén

Program


Bereczki Zoltán és Zenekara: Álomkép Turné 2014

Bereczki Zoltán és Zenekara: Álomkép Turné 2014

Élete első komoly turnéjára indult Bereczki Zoltán. Nemrégiben öt év kihagyás után újra születésnapi „BörZdéj” szólókoncertet tartott Bereczki Zoltán a MOM Kulturális Központban, s a hatalmas siker után döntött úgy, szólóban, saját zenekarral indul el országos turnéra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2014. március 31. hétfő, 19:00

Az Álomkép koncertturné első két állomása Miskolc és Szeged volt. Mindkét helyszínen telt ház és fantasztikus közönség várta az énekest. A közel két órás koncertműsorban elhangzanak Bereczki legnagyobb slágerei, visszautaztatja a nézőket a nyolcvanas-kilencvenes évekbe, rengeteg meglepetéssel készül és a egy különleges bravúrra is kedveskedik: mint a TV2 legutóbbi sikerprodukciójának a Sztárban sztárnak nyertese, néhány legendát is a színpadra idéz. A koncertre vendéget is hívott Bereczki Zoltán, Veres Mónika, Nika személyében, akit a nézők a Voice és Sztárban sztár című televíziós műsorból már ismerhetnek. A két művész évek óta szoros kapcsolatban van egymással, Nika korábban Bereczki és Szinetár Dóra duett koncertjein rendszeresen vokalistaként lépett fel. Most azonban előrelép és partnereként lesz látható. A két művészt élőzenekar kíséri a következő összeállításban: basszusgitár – Studniczky László, gitár: Csiszár Ferenc, billentyű – Kardos Norbert, dob – Balogh László, perka - Oláh Antal és vokál: Kiss Enikő, Kollányi Zsuzsa

Ajánlatunk


Annak idején a Neoton Família mellett és később is több szólólemeze jelent meg itthon és külföldön egyaránt, dolgozott Bob Heatlie-vel, Végvári Ádámmal, és számos kiemelkedő dalszerzővel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!