Skip to content

Kulturális rendezvényszervezés az ország egész területén

Program


Bor, Dal, Asszony - Budapesti Operettszínház Újévi Gálakoncertje

Bor, Dal, Asszony - Budapesti Operettszínház Újévi Gálakoncertje

A 2018-as kirobbanó sikerű újévi koncertek után a Budapesti Operettszínház Újévi Operett és Musical Gálája 2019. januárjában Pécsre érkezik!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 13. vasárnap, 19:00

Varázslatos ünnepi hangulatú gálakoncert utánozhatatlan hangokkal, nagyszerű zenekarral és lehengerlő látvánnyal. Világhírű szólók, romantikus duettek, andalító dallamok, vérpezsdítő ritmusok, mindez forró újévi hangulattal fűszerezve! Hamisítatlan évindító koncert a műfaj legnagyobbjainak tolmácsolásában.

Az Operettszínház legendás sztárjai- Bordás Barbara, Kalocsai Zsuzsa, Lévai Enikő, Szendy Szilvi, Kardffy Aisha, Boncsér Gergely, Dolhai Attila, Kocsis Dénes, Kerényi Miklós Máté garantáltan elbűvölik a közönséget nagyszabású előadásukkal. Az esten közreműködik a Budapesti Operettszínház balettkara és a Szolnoki Szimfonikus Zenekar, az élményt káprázatos koreográfiák és pazar jelmezek teszik teljessé.

Az est háziasszonya: Szulák Andrea.
Karmesterek: Izaki Maszahiro és Cser Ádám
Rendező: Bori Tamás

Az újévi zenés forgatagban sokszínű válogatást hallhatnak a világ zenés színpadainak legnagyobb sikereiből. Részletek csendülnek fel a legkiválóbb operettszerzők műveiből, többek között Kálmán Imre, Lehár Ferenc, ifj. Johann Strauss, Huszka Jenő, Szirmai Albert, Jacques Offenbach legismertebb szerzeményeiből. Már klasszikusnak számító sikerszámokat hallhatunk olyan népszerű művekből, mint a Marica grófnő, A Csárdáskirálynő, Mágnás Miska, A chicagói hercegnő, Viktória, Cigányszerelem, A víg özvegy, vagy a Mária főhadnagy.

Legyen részese Ön is az élménynek és köszöntse velünk az új esztendőt!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!