Program


Kökény Attila - Karácsonyi Dalok Lemezbemutató Koncert

Kökény Attila - Karácsonyi Dalok Lemezbemutató Koncert

A Megasztár tehetségkutató 5. szériájában mutatta meg az egész országnak rendkívüli tehetségét, mely meg is hozta a várva-várt áttörést.  több

A Megasztár tehetségkutató 5. szériájában mutatta meg az egész országnak rendkívüli tehetségét, mely meg is hozta a várva-várt áttörést. Sikere azóta is töretlen. Most kisfiával, Kökény Lalikával, Singh Vikivel és Veres Mónikával adott ki szívet melengető ünnepi lemezt.

 

2010 Férfi hangja! Hála zene iránti alázatának és kisfiainak, akik akkoriban a tehetségkutatóra benevezték. A Nagy Duett Győztese. A Sztárban Sztár döntőse. Többszörös platinalemezes énekes, dalszerző. 

2011 májusában megjelent első önálló albuma, amely szempillantás alatt aranylemez lett. A lemez igazi különlegessége a világhírű operaénekessel, Miklósa Erikával előadott duett, amellyel Attila egyik nagy álma vált valóra. Sikere azóta is töretlen. Részt vett az Eurovíziós Dalfesztivál előválogatóján, három szólólemezzel büszkélkedhet és 2015 decemberében kisfiával, Kökény Lalikával valamint Singh Vikivel és Veres Mónika Nikával adott ki szívet melengető ünnepi lemezt a sokak által Máté Péter utódjaként tisztelt énekes.

2016 decemberében több ezer néző előtt adott nagy sikerű koncertet a Syma Központban a Budapest Symphony Orchestrával együttműködve! Legújabb dala Utazom címmel 2017. szeptemberben videó klippel együtt jelent meg, melyet Budapesten forgatott!

Ajánló


Miért járnak az emberek Zorán-koncertre? Miért szeretnék oly sokan legalább évente egyszer színpadon…