Skip to content

Kulturális rendezvényszervezés az ország egész területén

Program


Szentpéteri Csilla & Band - 100% Zene, Vendég: Gájer Bálint

Szentpéteri Csilla & Band - 100% Zene, Vendég: Gájer Bálint

Szentpéteri Csilla zongoravirtuóz-zeneszerző és Zenésztársai varázslatos “Télköszöntő” koncertje igazi lelki feltöltődést, tökéletes kikapcsolódást nyújt mindazoknak, akik szeretnék átélni az adventi időszak minden pillanatát.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 6. hétfő, 19:00

Színes, unikális repertoárjukban ideális arányban szólalnak meg a készülődés hangulatát tükröző örömteli, pezsgő, vidám dallamok és az emelkedett hangvételű, porcelánfinomságú művek. A bravúros hangszerpárbajok, a lélegzetelállítóan érzékeny zongora - hegedűszólók, az ízes trombitafutamok és a mediterrán életérzést közvetítő gitárdallamok fenséges atmoszférát teremtenek.

Repertoárjának alapanyaga az örökérvényű klasszikus zene, melyet Csilla átirataiban hallhatunk, meghintve mai, modern műfajokkal, mint pl. a jazz, blues, latin, bossa nova, világ- és filmzene, valamint saját szerzeményei.

80 perces színes műsorukban előre vetítik az ünnepek meghitt, magával ragadó légkörét, Csilla meséin, humoros anekdotáin keresztül pedig megismerhetjük a világ országainak ünnepi tradícióit is. Zenéjüket hallgatva havas tájakon repülünk át, látjuk magunk előtt a festői Északi fényt, bepillantunk melegséget adó házak ablakain, részt veszünk egy vidám fiesztán Velencében, s áhítattal nézzük az ünnepi fényárban úszó kis- és nagyvárosokat.

Debreceni koncertjüknek sztárvendége a swing nagyhercege, Gájer Bálint, akivel igazán színes és izgalmas zenei blokkot állítottak össze erre az alkalomra. Ez az exkluzív, közös koncertélmény minden korosztály számára élvezetes, méltó ráhangolódása az Ünnepekre!

Akik a hangulatért felelnek:

Szentpéteri Csilla - zongora
Kormos János - gitárok
Kovács Ferenc - jazztrombita, hegedű
Hárs Viktor - basszusgitár, bőgő
Kovács Norbert - dob

Ajánlatunk


A koncerten sorra elhangzanak a hihetetlenül gazdag Queen életmű világslágerei, a We Will Rock You, a Bohemian Rhapsody, a Radio Ga Ga, a We Are The Champions, az A Kind of Magic, a Who Wants To Live Forever, a Killer Queen, a Don’t Stop Me Now vagy éppen a Somebody to Love.

Ajánló


A Tavaszi Fesztiválon fellépő együttes koncertjén elhangzanak a legjellegzetesebb KFT-dalok és slágerek, ezúttal új hangszerelésben, meghívott vendégekkel.

Charlie zenész, trombitás: a rock, a jazz, a blues, a soul és a funky jellegzetesen rekedt hangú előadóművésze. Pályafutása során…

Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!